Monday, 23 July 2012

                                      Assalamualaikum ! !                                                               Hai guys ! Lyn Syazlyn here ! Firstly , lyn nak ucap terima kasih sbb sudi usha blog yg tak seberape nie ! Okay , berbalik pade tajuk! Lyn nak kongsi ceta tentang hari jadi lyn yg ke-14 pde tarikh 22 Julai 2012 ! Korang mesti fikir yg hari jadi lyn tahun nie happy kan? Meh , lyn ceta kan ! Pade ,  mulanye  lyn memang rase happy sangat ! Tengah happy2 tu lah kan tetiba phone lyn bunyi menandakan ade msg masuk ! Dengan gembire nye lyn pon bukak lah msg tu , lyn bce setiap bait2 ayt tuh ! Lepas je bce je msg tu , hilang rase happy n teruja lyn.. Yang ade waktu tu adlh rse sngt2 lah sedih ! Lyn dapat msg tu pukul 00:02 minit pagi pde 22 Julai 2012 !  Lyn dah kehilangan si "DIA" yang selalu ade untk hibur kan lyn waktu sedih ! "DIA" tinggal kan lyn sbb ats paksaan abg lyn ! Lyn tau "DIA" tersepit dlm mslh nie ! "DIA" tak ade pilihan lain selain terpakse tinggalkan lyn ! Lyn msg "DIA" tpi tak satu pon dibalas ! Lyn call "DIA" hampir 70 kali , tapi "DIA" tak angkat pon !  Hanya Allah je yg tau betape kecewa nye hati lyn nie ! Lyn  , tau abg lyn buat semua nie untk kebaikan lyn.. Tapi abg lyn tak pernah nak fikir mcm mne perasaan lyn ! Eh , tengah layan2 perasaan sedih nie lupe plk nak bgi taw yg si "DIA" tu sebenarnye teman tapi mesra lyn ! Lyn dah kawan ngan si "DIA" hampir setahun ! Lyn , menyesal sngt sbb tak sempat nak bgitaw "DIA" yg lyn syg "dia" mcm lyn syg kwn2 baik lyn.. Walaupon , "DIA" bnyk kelemahan dan kelebihan tapi lyn tetap terima "dia" seadanye ! Lyn berharap sngt dpt berkawan ngan "dia" seperti dulu! Lyn , tak kan dapat lupakan "dia" dan peristiwa nie ! "DIA" tinggal kan lyn pade hari jadi lyn , mesti lah lyn tak dapat nak lupa ! Sejak "dia" tinggalkan lyn rse tak semangat ! Tapi , lyn kene teruskan hidup lyn jgk ! Lyn nak ucapkn terima kasih sngt2 kpde kwn2 lyn dan tak lupe juga kpde sedara n kakak angkat lyn yg sudi mendengar mslh lyn dan memberi nasihat dan semangat ! Terima kasih yg tak terhingga lyn ucpkn ! Okay , lyn rse sampai sini je lyn nak kongsikn ceta lyn ! Thanx jgk kpde yg sudi bce luahan hti lyn! Bye guys! Jumpa lain kali  di mse hadapan ! Jage diri baik2 tau ! Assalamualaikum !                                                                                                                                                              Tulus ikhlas ,                                                                                                                                               Lyn Syazlyn

Sunday, 28 August 2011

budaK baRu naK BeLaja TentaNg BLog!

Hey guese !
i'm nur nadia syazlin ,
my nick name is Lyn Syazlin
by do way , u all can call me just Lyn oke?
i'm study at sm convent , batu gajah perak !
just 13 years old only ,
saya baru  buat blog Yang Seberapa Ini
cantek tak blog saya?
macam sakai je kan?
lala
nothing want to say
maybe , korang nak tahu y I LOVE JUSTIN BIEBER FOREVER N EVER !
bcoz seku hati aku la nak minat ke tak..
haha
buad lawak pulak
oke, nak chaw lu
pe kate kite buat penutup, sebagai gambar JUSTIN BIEBER !

  - I LUV JUSTIN BIEBER -